Tijd Ponta Delgada
Ponta Delgada bevindt zich in de Azoren, die gelegen zijn in de Atlantische Oceaan en behoren tot Portugal. De Azoren hebben hun eigen tijdzone, die één uur achterloopt op de tijdzone van Portugal.
De plaatselijke tijd in Ponta Delgada:

Tijd Ponta Delgada

Ponta Delgada bevindt zich in de Azoren, die gelegen zijn in de Atlantische Oceaan en behoren tot Portugal. De Azoren hebben hun eigen tijdzone, die één uur achterloopt op de tijdzone van Portugal en het Europese vasteland. Dit betekent dat het in Ponta Delgada één uur vroeger is dan in Portugal en het Europese vasteland. Het kan handig zijn om hier rekening mee te houden bij het boeken van vluchten of het plannen van activiteiten tijdens uw vakantie in Ponta Delgada. Houd er ook rekening mee dat de Azoren geen zomer- of wintertijd hebben, dus de tijdsverschillen met andere landen blijven het hele jaar door hetzelfde.

Hoe laat is het in Ponta Delgada?

Ponta Delgada bevindt zich in de Azoren, die zich in de tijdzone UTC-1 bevinden. Als je in Nederland bent en het is momenteel 12:00 uur ’s middags, dan is het in Ponta Delgada 11:00 uur ’s ochtends. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van het tijdsverschil tussen jouw locatie en Ponta Delgada als je van plan bent om te reizen of contact te houden met mensen daar. Het is altijd verstandig om de lokale tijd te controleren voordat je op reis gaat of wanneer je communiceert met mensen in andere delen van de wereld.

In welke tijdzone ligt Ponta Delgada?

Ponta Delgada is gelegen in de tijdzone UTC-1. Dit betekent dat het op Ponta Delgada één uur vroeger is dan in Nederland en België tijdens de wintertijd. Tijdens de zomertijd in Nederland en België is het tijdsverschil met Ponta Delgada twee uur. Het tijdsverschil kan van belang zijn bij het plannen van je reis naar Ponta Delgada. Houd er rekening mee dat als je vanuit Nederland of België reist, je bij aankomst op de luchthaven mogelijk last kunt hebben van een jetlag vanwege het tijdsverschil.
In de Azoren eilanden wordt de zomertijd niet gevolgd, wat betekent dat het hele jaar door dezelfde tijdzone wordt aangehouden. Dit kan handig zijn bij het plannen van activiteiten en reisschema’s omdat de tijdsverschillen niet veranderen gedurende het jaar. Houd er echter wel rekening mee dat er tijdens de wintermaanden minder daglicht is dan in Nederland en België, omdat de Azoren dichter bij de evenaar liggen en daardoor minder seizoensvariaties hebben.

De beste vakantiedeals

1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
3. Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5
Weer Ponta Delgada

De beste vakantiedeals

Boek jouw reis naar Ponta Delgada via jouw favoriete vakantie aanbieder.
Tui.nl
1611 vakanties.
9.1
5/5
Prijsvrij
405 vakanties.
8.9
4.5/5
Vakantiediscounter
201 vakanties.
9.4
4.5/5
Corendon
183 vakanties.
7.1
4.5/5
Voordeeluitjes
194 vakanties.
7.2
4.5/5
Suntip
233 vakanties.
7.4
4.5/5