Ponta Delgada strand
Ponta Delgada is een stad op het eiland São Miguel van de Azoren en staat bekend om zijn prachtige stranden.

Ponta Delgada strand

Ponta Delgada is een stad op het eiland São Miguel van de Azoren en staat bekend om zijn prachtige stranden. Het strand van Praia do Populo is een van de populairste stranden van Ponta Delgada en trekt veel bezoekers vanwege zijn witte zand en kristalhelder water. Het strand heeft ook een promenade met een verscheidenheid aan restaurants en bars, zodat bezoekers na een dagje zonnen en zwemmen kunnen ontspannen en genieten van een heerlijk diner of een verfrissend drankje.
Een ander strand dat een bezoek waard is, is Praia das Milícias. Dit strand ligt iets ten westen van Ponta Delgada en is minder druk dan Praia do Populo. Het is een ideaal strand voor rustzoekers en gezinnen met kinderen vanwege zijn rustige en ondiepe wateren. Het strand heeft ook een grote speeltuin en picknickplaatsen, zodat gezinnen de hele dag door kunnen genieten van een leuke en ontspannen tijd.

Surfen in Ponta Delgada

Ponta Delgada op het eiland São Miguel van de Azoren is een perfecte bestemming voor surfers. Het eiland heeft een aantal van de beste surfspots van Europa, en surfen is dan ook een van de populairste activiteiten in de omgeving. Het surfseizoen begint meestal in september en loopt door tot mei, wanneer de golven het grootst zijn en de windomstandigheden ideaal zijn. In de zomermaanden zijn de golven over het algemeen kleiner, maar zijn de omstandigheden wel ideaal voor beginners.
Een van de populairste surfspots in Ponta Delgada is Santa Barbara, een strand in het noorden van het eiland. Het is een van de grootste stranden van São Miguel en biedt een prachtig uitzicht op de bergen en de oceaan. Santa Barbara is vooral populair onder ervaren surfers vanwege de grote golven en de krachtige stroming, maar ook beginners kunnen hier terecht voor lessen bij een van de vele surfscholen in de omgeving.
Een andere populaire surfspot in de buurt van Ponta Delgada is Praia dos Mosteiros, een strand in het westen van São Miguel. Dit strand staat bekend om zijn zwarte zand en wordt vaak bezocht door surfers vanwege de sterke golven en de gunstige windomstandigheden. Ook hier zijn er surfscholen en verhuurlocaties voor surfboards en wetsuits beschikbaar voor zowel beginners als gevorderde surfers. Kortom, Ponta Delgada en de omgeving bieden fantastische mogelijkheden voor surfers van alle niveaus, of je nu wilt leren surfen of je vaardigheden wilt verbeteren.

Ponta Delgada surf

Ponta Delgada op het eiland São Miguel van de Azoren is een perfecte bestemming voor surfers vanwege de vele surfspots in de omgeving. Er zijn mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderde surfers, en het surfseizoen loopt van september tot mei, wanneer de golven het grootst zijn en de windomstandigheden ideaal zijn. Santa Barbara en Praia dos Mosteiros zijn twee populaire surfspots in de buurt van Ponta Delgada, maar er zijn nog veel meer opties om uit te kiezen. Of je nu een ervaren surfer bent of net begint, Ponta Delgada heeft voor ieder wat wils als het gaat om surfen.

De beste vakantiedeals

1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
3. Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5
Weer Ponta Delgada

De beste vakantiedeals

Boek jouw reis naar Ponta Delgada via jouw favoriete vakantie aanbieder.
Tui.nl
1611 vakanties.
9.1
5/5
Prijsvrij
405 vakanties.
8.9
4.5/5
Vakantiediscounter
201 vakanties.
9.4
4.5/5
Corendon
183 vakanties.
7.1
4.5/5
Voordeeluitjes
194 vakanties.
7.2
4.5/5
Suntip
233 vakanties.
7.4
4.5/5